Inspiratieblog: Hoe voelt jouw verlangen nu echt?

Afstemmen op wat jij nu wenst als ondernemer

Gefascineerd door de Wet van Aantrekking WvA, een van de krachtigste wetten in het Universum, die jou altijd geeft waar je om vraagt zonder uitzondering, is het de hoogste tijd via dit inspiratieblog jou hier meer over te laten weten. Hoe vraag je als ondernemer nu echt om wat je wenst?

Als ondernemer kun je prima merken wat je niet wilt. En daar begint het altijd mee. Door precies te weten wat je niet wilt, kun je gaan vragen om wat je wel wilt.

Neem voor jezelf een voorbeeld in gedachten wat je echt niet meer wilt als ondernemer in je praktijk/bedrijf. Als je met je gedachtes hier aan denkt ben je nog altijd gericht op het tekort/de afwezigheid ervan. En dat is dan precies wat je aan energie uitstraalt via je gedachtes en gevoelens en wat je via de altijd werkende WvA terugkrijgt: Vraag en het wordt je gegeven.
Je kunt wat je niet wilt ook even opschrijven zodat je goed in het ‘hier en nu’ aanwezig bent.

Voorbeeld:
Ik wil mij geen zorgen meer maken of er genoeg klanten komen deze maand.

Schrijf vervolgens kort en krachtig duidelijk op waar je wel naar verlangt.
Want als je je gedachtes verandert naar wat je wel wenst ben je al meer gericht op de aanwezigheid hiervan en kun je deze energietrilling gaan aantrekken.

Ik vertrouw er op dat er elke maand genoeg klanten bij mij komen.

Door vervolgens op te schrijven ‘waarom’ je hiernaar verlang,t ga je jezelf nog krachtiger verbinden met deze gedachtes en bijbehorende gevoelens.

Ik vind het zo fijn om mijn klanten te ondersteunen en te helpen bij hun uitdagingen en klachten precies op die manier die bij mij past. Het geeft mij zoveel energie om klanten weer verder te helpen door te doen waar ik heel goed in ben.

En hoe voelt het dan voor jou als je wat je echt wenst volledig toe zou laten in jezelf? Schrijf ook dit voor jezelf op.

Ik voel mij dankbaar dat ik altijd mijn klanten weer verder kan helpen.
Het is een heerlijk gevoel dat er steeds meer klanten bij mij komen. Het geeft mij zelfvertrouwen en waardering voor wat ik het liefste doe.

Het is heel belangrijk om (steeds meer) zonder twijfel je goed te voelen bij wat je wenst. Want de WvA reageert niet alleen op wat je zegt maar vooral op je gevoel hierin. Je echt positief goed gaan voelen creëer je onder andere door dit in de kracht van de herhaling te blijven uitspreken. Je zendt altijd gedachtes en gevoelstrillingen uit naar het universum. En hoe meer je gericht bent op je goed voelen van wat je wenst hoe krachtiger en positiever je resultaten als ondernemer zullen zijn!
En mijn klanten en ik kunnen het weten!

Wat zijn jouw mogelijkheden als ondernemer?

Heel graag nodig ik je dan ook uit om naar deze miniworkshop te komen:
Maak de weg in jezelf als ondernemer vrij voor stralend succes.
Dit is de workshop waar je heengaat als je er klaar mee bent dat je toch geregeld als ondernemer weer in die vicieuze cirkel van blokkades terecht komt. En na deze workshop ga je naar huis met vernieuwde bewustwording en mogelijkheden hoe je dit kunt gaan aanpakken en wat de eerst logische stappen zijn om te gaan nemen.

Miniworkshop vrijdag 22 juni a.s. van 13.00 uur tot 15.30 uur.

Je betaalt alleen de kosten van € 27,- voor de zaalhuur en onbeperkt koffie, thee, lekkernijen en ter afsluiting een gezonde hartige snack.
Locatie: Landgoed Hotel Avegoor in Ellecom (vlakbij Arnhem) gelegen aan de rand van de prachtige bosrijke Veluwe.
Hier vind je meer info over de mini workshop en kun je je aanmelden.

Liefs,
Manon

PS 1: Sprak dit blog je aan? Dan heb je hier vast interesse in:
Krachtige oefening naar jouw bron van succes als stralende ondernemer: Ga voorbij aan je eigen blokkades van gedachtes & gevoelens. Deze kun je hier gratis aanvragen.

PS 2:
Wil je dit inspiratieblog delen met anderen? De ander zal je dankbaar zijn en ik ook!

Via mijn FB pagina Via Manon kun je mij ook volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *