Inspiratieblog: Verval jij ook in oude patronen als ondernemer?

Daar schrok ze toch wel weer van

Hallo…

Dankbaar ben ik dat ik al heel wat obstakels zelf heb doorlopen en ook heb doorbroken in blokkerende gedachtes & gevoelens als ondernemer zodat ik als ervaren coach hier een krachtige bijdrage in kan zijn voor jou als ondernemer. En via dit inspiratieblog je ook weer meer ruimte kan geven door zelf af te rekenen met je blokkades zoals ik dit ook met één van mijn fijne klanten heb gedaan tijdens een coachingconsult.

Mijn klant was even ‘vergeten’ hoe snel ze weer in verval raakte met haar oude gedragingen en gedachtes rondom geld doordat ze hier niet bewust mee verder was gegaan. Samen hadden we gekeken naar welke blokkerende en belemmerende gedachtes, conclusies en oordelen ze had op geld uitgeven en ontvangen via haar bedrijf. En we hadden een krachtige start gemaakt door deze eenvoudig en diepwerkend te veranderen via ‘gouden werkmethodes’ die ik tijdens consulten toepas zodat er veel meer ruimte en vrijheid kwam om vanuit een positievere bijdrage naar geld te gaan kijken. Zodat ze diepwerkend kon kiezen voor een gewenste afstemming met geld waar ze zich wel fijn bij voelt. Waardoor geld haar leven makkelijker instroomt.
En dat heeft ze gevoeld, tranen stroomde over haar wangen van dankbaarheid.

Blijvende verantwoordelijkheid nemen
Maar ze was, eenmaal terug in haar bedrijf, even ‘vergeten’ de blijvende verantwoordelijkheid hiervoor te nemen door zichzelf af te blijven stemmen op gewenste gedachtes en gevoelens rondom geld. En ja, toen was daar weer het verval in oude patronen die ze juist zo graag achter zich wilde laten. En toen we het er over hadden wist ze heel goed welke afstemming ze was ‘vergeten’: de kracht van positieve herhaling!

Er zijn een aantal krachtige diepwerkende herhalingen belangrijk hierin, elke dag weer opnieuw:
– Geef jezelf bewust complimentjes hoe goed je al bezig bent. Schrijf dit evt op.
– Stem je af met positieve gedachtes en gevoelens hoe je je wilt voelen in je eigen praktijk/ bedrijf.
En schrijf dit ook op als dit fijn werkt voor jou.
– Wees lief voor jezelf, het is een helingsproces.
– Geef jezelf de tijd en maak tijd vrij voor deze afstemming.
– Zet stapjes vooruit naar jouw verlangen.
– Geniet van elk stap die je neemt, hoe klein of groot dan ook.
– Blijf krachtige zinnen herhalen voor jezelf alsof het al jouw werkelijkheid is.
Zoals in dit voorbeeld van mijn klant rondom geld:

Ik ben het waard om veel geld te verdienen.
Ik hou van geld en geld houdt van mij.
Geld is veilig bij mij en ik ben veilig bij geld.
Ik kan altijd al mijn rekeningen betalen binnen de betalingstermijn.
Aan het einde van de maand houd ik altijd geld over.
Ik vind het fijn om geld uit te geven en geld te ontvangen voor mijzelf.
Geld is een energie. Er is altijd geld voor mij.
Geld komt van alle kanten naar mij toe.

Merk je voor jezelf waar jouw uitdagingen zitten in de kracht van herhaling?
Bij deze heb ik je graag weer even wakker geschud en je op weg geholpen gebruik te maken van de kracht van herhaling.
Zodat je vanuit afgestemde gedachtes weer mooie stappen vooruit maakt en je wel het geld kan verdienen waar je naar verlangt en wat je ook heel erg verdient hebt!

Gratis gesprek om als sprankelend mens te ondernemen
Ongetwijfeld kom je als ondernemer ook uitdagingen tegen die je zelf niet zo effectief en eenvoudig veranderd krijgt als je zou willen.
Graag geef ik jou mijn waardevolle inzichten van twintig jaar professioneel mindset werk en coaching en als ondernemer mee ‘hoe’ je nu deze tegenwerkingen vrij laat en ‘hoe’ je echt contact maakt en houdt met je verlangens om sprankelend als mens te ondernemen!
Daarom heb ik de mogelijkheid voor je om gratis gebruik te maken van het coachingsgesprek om ‘voorbij te gaan aan je blokkerende gedachtes & gevoelens’ en geef ik je meteen 2 gouden tips.
Hier kun je je aanmelden voor dit gesprek.

Miniworkshop vrijdag 22 juni a.s.

Maak de weg in jezelf als ondernemer vrij voor stralend succes.
Dit is de workshop waar je, bijna gratis voor maar € 27,- , heengaat als je er klaar mee bent dat je toch geregeld als ondernemer weer in die vicieuze cirkel van blokkades terecht komt.
Hier vind je meer info over de mini workshop en kun je je aanmelden.

Liefs,
Manon

PS 1:
Wil je dit inspiratieblog delen met anderen? De ander zal je dankbaar zijn en ik ook!

PS 2:
In mijn volgende inspiratieblog deel ik waardevolle tips met je om je krachtig af te stemmen op wat jij nu wenst als ondernemer. Ik kijk er nu al naar uit dit met je te mogen delen.

PS 3:
Ik heb ook een gratis oefening voor je: Krachtige oefening naar jouw bron van succes als stralende ondernemer:
Ga voorbij aan je eigen blokkades van gedachtes & gevoelens.
Deze kun je hier gratis aanvragen.

Via mijn FB pagina Via Manon kun je mij ook volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *