Ervaringen

Bauke van Oort
Coaching / CoachOort

Ik krijg inzichten door de gestelde vragen

Ik ben erg blij met de Access Bars/ Body sessie die je mij gegeven hebt. Zo fijn hoe je mij kan teruggeven wat je waarneemt. Dit laat mij overduidelijk zien wat er speelt bij mij. Daarbij stel je mij ook nog de juiste vragen, waardoor ik inzichten krijg. En tot slot help je met jouw tools het ook weer lichter en ruimer te maken, zodat ik na de sessie opgeruimder verder kan. Liefs Bauke

Mijn praktijk bloeit en groeit vanaf onze samenwerking

Manon heeft voor mij de ideale mix van betrokkenheid en hartelijkheid, spiritualiteit en nuchterheid. Waardoor ik alle ruimte voel om mezelf te zijn en me te ontwikkelen op persoonlijk en zakelijk vlak. Mijn praktijk bloeit en groeit vanaf het moment van onze samenwerking.

Linda ten Veen
Yoga docente & Coach / Linda's Free to Be

In korte tijd ben ik erg gegroeid

Via Stralend Ondernemen bij Manon ben ik in korte tijd erg gegroeid als persoon en ben ik mijn droom achterna gegaan om voor mezelf te gaan beginnen. Ik wilde dit al heel lang, maar door oude overtuigingen en eigenlijk verzon ik steeds wel weer een andere reden om niet mijn eigen bedrijf om te starten. Samen met Manon mooie stappen gemaakt. Manon bezit veel kennis en tools, daarnaast is ze een heel fijn persoon om samen mee te werken. Ze heeft een goed inlevingsvermogen warm hart, liefdevol, maar ook streng en rechtvaardig wanneer nodig. Ze houdt me scherp en alert. Ja echt super en dankbaar dat ik dit geweldige avontuur met Manon aan ben gegaan.

kort en krachtig coachingsgesprek
Merel Kuiper

Kort en krachtig coachingsgesprek

Met Manon heb ik een kort en krachtig coachingsgesprek gehad, en wat ze zei was zeker waardevol. Manon is to the point, en doorziet snel en goed welke patronen er bij mij spelen die mij belemmeren om het beste uit mijzelf te halen. Binnen korte tijd had ik meer helderheid in mijn vervolgstappen!

Charlotte Citroen
Eigenaar en coach / Quantum Body Boost

Ik verheugde mij op de ontmoetingen met Manon.

  De coaching van Manon was fijn, ik verheugde mij op de ontmoetingen. De structuur en focus was helder en de stimulans altijd daar. Vooral het helpen terugkeren naar vertrouwen was voor mij essentieel, daar hielp Manon supergoed bij. En tja, die lieve lach doet al wonderen! Zij was er echt voor mij en ik zie al weer uit naar nieuwe coaching uurtjes, dus ja ik zou haar aanraden!  

Wendy Assenberg- Van Eisden

Ik ben me er bewuster van dat ik mezelf niet moet onderschatten.

Manon heeft mij als ondernemerscoach geholpen om met plezier te blijven ondernemen in een periode waarin ik én mijn bedrijf als freelancer draaiende hield én online trainingen ging ontwikkelen. In de 6 maanden waarin ik mijn 'Travel Bizz Academy' ontwikkelde is mijn bedrijf heel snel gegroeid en Manon heeft me geholpen om temidden van de chaos aan mezelf en mijn eigen ondernemersplezier te blijven denken. Met kleine praktische tips hielp ze me om een goede balans te houden tussen werk en privé, prioriteiten en grenzen te stellen en niet ten onder te gaan aan mijn eigen enthousiasme. Ik ben me er bewuster van dat ik mezelf niet moet onderschatten en met plezier kan blijven ondernemen.

Kathy Schoonhoven

Het effect was sneller en groter dan ik van te voren kon inschatten.

Manon heeft mij heel effectief en goed gecoacht precies op de behoeften die ik op dat moment had. Soms zei ze dingen die ik niet leuk vond of die mij in eerste instantie echt irriteerde. Maar elke keer merkte ik na de coaching het positieve effect ervan als ik er zelf actief mee aan de slag ging. Het effect was sneller en groter dan ik van te voren kon inschatten. In het begin dacht ik nog wel eens 'hoe kan deze mindset nu echt een positieve invloed gaan hebben op mijn leven en mijn bedrijf?' De gewenste resultaten kwamen ook echt doordat ik steeds meer vertrouwen ging voelen, de stapjes zette die nodig waren en er vervolgens ook echt in ging geloven. Zij coachte mij in het vinden van rust en vertrouwen en een positieve shift in mijn mindset die allen supportive zijn aan mijn businessgoals. Ik ben nu die uitdagende en spannende stap verder aan het maken in mijn business met alle rust en vertrouwen! Fijn om te voelen en te merken dat ik nu volledig grip kan hebben over mijn gedachten, mijn mindset.