Gratis gesprek van mij voor jou als ondernemer:

Ga voorbij aan je blokkerende gedachtes & gevoelens naar meer vertrouwen en plezier.

AN3A4829pskopie

Heerlijk vind ik het om ondernemers (coaches, therapeuten, yoga docenten, zangeressen etc) verder wakker te schudden. Ze inzichten mee te geven. Ze meer bewust te maken in wie ze zijn als ondernemer. En bovenal ze het vertrouwen te geven dat ze echt kunnen ondernemen zoals ze dat zelf willen.

Ik ben ervan overtuigd dat ook jij nog veel krachtiger kan zijn in wie je bent en wat je doet binnen je business als coach/ therapeut en dat je daardoor nog veel meer effect zal bereiken om vanuit nog meer geloof, liefde en blijdschap in jezelf stralend te ondernemen.

Ondernemerschap en 20 jaar professioneel mindset werk
Graag geef ik jou mijn waardevolle inzichten van twintig jaar professioneel mindset werk en coaching en als ondernemer mee ‘hoe’ je nu deze tegenwerkingen vrij laat en ‘hoe’ je echt contact maakt en houd met je verlangens om sprankelend als mens te ondernemen! En dat je keuzes maakt die goed zijn voor jou. Waar jij achter staat, en niet omdat ‘het zo hoort’. Ik blijf altijd in de vraag: Wat is er nog meer mogelijk?
Ik ga 100 % voor: Ondernemen zoals niemand anders onderneemt, precies zoals het bij jou past!

Als je bereid bent om tegenwerkingen in jezelf en blokkades te aanvaarden en deze 100% vrij te laten die tussen jou en je stralende bedrijf staan dan zijn de mogelijkheden voor jezelf en je bedrijf grenzeloos.

Gratis gesprek en minimaal 2 gouden tips voor je business
Graag spreek ik je dan binnenkort online via zoom of telefonisch voor een gratis 30 min durend gesprek voor jou als ondernemer om voorbij te gaan aan je blokkades en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Graag geef ik je dan ook direct 2 gouden tips mee die je meteen eenvoudig kan toepassen in je business zodat je met meer vertrouwen en plezier weer doorrr gaat.

– 30 min gesprek twv € 125,-
– 2 persoonlijke gouden tips

kort en krachtig coachingsgesprek

Merel Kuiper:
Met Manon heb ik een kort en krachtig coachingsgesprek gehad, en wat ze zei was zeker waardevol.

Manon is to the point, en doorziet snel en goed welke patronen er bij mij spelen die mij belemmeren om het beste uit mezelf te halen.

Binnen korte tijd had ik meer helderheid in mijn vervolgstappen!

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. *

* Verplicht in te vullen