Gratis gesprek van mij voor jou als ondernemer:

Ga voorbij aan je blokkerende gedachtes & gevoelens naar meer vertrouwen en plezier.

AN3A4829pskopie

Ik ben ervan overtuigd dat ook jij nog veel krachtiger kan zijn in wie je bent en wat je doet binnen je bedrijf / praktijk en dat je daardoor nog veel meer effect zal bereiken om vanuit nog meer geloof, liefde en blijdschap in jezelf stralend te ondernemen.

Ondernemerschap en 20 jaar professioneel mindset werk
Graag geef ik jou mijn waardevolle inzichten van twintig jaar professioneel mindset werk en coaching en als ondernemer mee ‘hoe’ je nu deze tegenwerkingen vrij laat en ‘hoe’ je echt contact maakt en houd met je verlangens om sprankelend als mens te ondernemen!

Als je bereid bent om tegenwerkingen in jezelf en blokkades te aanvaarden en deze 100% vrij te laten die tussen jou en je stralende bedrijf staan dan zijn de mogelijkheden voor jezelf en je bedrijf grenzeloos.

Gratis gesprek en 2 gouden tips voor je bedrijf / praktijk
Graag zie ik je dan binnenkort via Skype voor een gratis 30 min durend gesprek voor jou als ondernemer om voorbij te gaan aan je blokkerende gedachtes & gevoelens naar meer vertrouwen en plezier. Waarin ik jou meteen 2 persoonlijke gouden tips geef die je meteen eenvoudig kan toepassen in je bedrijf / praktijk zodat je met meer vertrouwen en plezier weer doorrr gaat.

– 30 min Skype gesprek twv € 125,-
– 2 persoonlijke gouden tips

kort en krachtig coachingsgesprek

Merel Kuiper:
Met Manon heb ik een kort en krachtig coachingsgesprek gehad, en wat ze zei was zeker waardevol.

Manon is to the point, en doorziet snel en goed welke patronen er bij mij spelen die mij belemmeren om het beste uit mezelf te halen.

Binnen korte tijd had ik meer helderheid in mijn vervolgstappen!

Ik ga akkoord met de privacyverklaring. *

* Verplicht in te vullen