Over mij

Altijd gefascineerd door het menselijk brein
Ik heb altijd een verlangen en aantrekkingskracht gehad voor persoonlijke groei en uitdagingen. Psychologie en mindset fascineerde mij altijd al. Ik heb vanaf mijn 19de jaar dan ook 10 jaar lang op gesloten psychiatrische opname afdelingen gewerkt als verpleegkundige. Ik heb gezien wat er met mensen kan gebeuren als ze van zichzelf verwijderd raken. Hier heb ik ook ervaren wat de kracht van zelfliefde doet in het helingsproces en welke verantwoordelijkheid je kan nemen om te werken aan je wensen en verlangens. Maar ik heb ook de grote verschillen gezien ‘hoe’ mensen er voor kiezen hier mee om te gaan.

Vanuit liefde voor mijn klanten en o.a. mijn eigen intense levenslessen en een tikkie naïviteit ben ik met heel veel enthousiasme ruim 8 jaar geleden mijn eigen coaching praktijk gestart voor bewustwording en persoonlijke groei. Waarin ik jong en oud begeleide rondom hooggevoeligheid en onverwerkte emoties.


Binnen de lijntjes blijven of …
Ik werkte in eerste instantie altijd netjes en voorzichtig binnen de lijntjes, volgde scholing en had mijn zaakjes goed voor elkaar.
Maar tijdens de één op één consulten volgde ik steeds meer en meer mijn intuïtie.
Van klanten kreeg ik terug te horen dat mijn coaching ‘goud’ waard was en ervaren klanten de meest krachtige veranderingen in zichzelf waardoor ze hun wensen bereiken en zelf weer verder kunnen.
Buiten de consulten om ben ik ook steeds meer op mijn intuïtie gaan vertrouwen. Waardoor ik veel meer vertrouwen kreeg en krachtiger ben geworden in mijzelf en hier voor durf te staan.

Voorbij weerstanden gaan naar oneindige mogelijkheden
Veel ondernemende vrouwen zie ik ook nog zo netjes binnen de lijntjes werken, ze durven zichzelf nog niet echt te laten zien en laten zich vanuit allerlei blokkades en weerstanden hierin tegenhouden. Eeuwig zonde en zo niet de bedoeling.
Het vraagt niets anders dan te kiezen: Te kiezen om jezelf te zijn, plezier te hebben in je leven en dit te volgen. Waardoor overvloed en flow steeds meer en meer je leven instroomt.

Zelf heb ik uiteraard ook allerlei weerstanden ervaren. Maar ik kies nu voor plezier, en ja ook dit geeft uitdagingen. Hoe heerlijk is het om nu gelukkig te zijn met mijzelf, mijn kinderen en een waanzinnig business naast mij te hebben staan. Waarin ik onderneem zoals niemand anders onderneemt. Helemaal zoals ik dat wens, op mijn voorwaarden.

Van mij voor jou
Graag nodig ik je uit voor een gratis 30 min durend gesprek voor jou als ondernemer (coach, thrapeut, yoga-docente, zangeres etc) om voorbij te gaan aan je eigen blokkerende gedachtes & gevoelens naar meer vertrouwen en plezier. Waarin ik jou 3 persoonlijke gouden tips geef die je meteen eenvoudig kan toepassen in je business zodat je met meer vertrouwen en plezier weer doorrr gaat.
HIER kun je dit gratis gesprek aanvragen

Als je mij echt zou kennen

  • Ik ben dol ben op de kracht van de natuur. En ik elk jaar grote watervallen, hoge bergtoppen en wilde dieren opzoek tijdens vakanties.
  • De pandabeer mijn lievelingsdier is van kleins af aan. Zo lekker groot, veilig en knuffelbaar.
  • Mijn eerste coachingspraktijk ‘Praktijk Uitzicht door Inzicht’ heet omdat ik mensen door bewustwording inzicht in zichzelf laat ervaren en ze daardoor uitzicht in hun leven tegemoet gaan.
  • Ik omarm alle aspecten van het leven en de dood. En vanuit deze aantrekkingskracht heb ik jarenlang in een Hospice als verpleegkundige gewerkt.
  • Zelf blijf ik op allerlei manier persoonlijk doorgroeien en heb ik fantastische mensen om mij heen verzamelt die mij hier bij blijven inspireren.
  • Ik heb een hekel aan het wachten voor het stoplicht
  • Ik mijzelf heel lang als een grijs muisje heb gezien en gedragen. En hier heb ik afscheid van genomen toen ik besloot mij niet langer aan alle regels te willen houden.