Over mij

Altijd gefascineerd door het menselijk brein
Ik heb altijd een verlangen en aantrekkingskracht gehad voor persoonlijke groei en uitdagingen. Psychologie en mindset fascineerde mij altijd al.

Mijn naam is Manon Lodder, 42 jaar jong en moeder van 2 prachtmeiden van 12 en 14 jaar.
Vanaf 1999 ben ik tien jaar werkzaam geweest als verpleegkundige in de acute opname psychiatrie.
Vanaf 2009 ben ik werkzaam geweest als verpleegkundige in o.a. thuiszorg, hospice, particuliere ouderenzorg. Nu werk ik als verpleegkundige in de wijk.
Vanaf 2011 – heden heb ik mijn eigen coachingspraktijk ‘Praktijk Uitzicht door Inzicht’ voor bewustwording en persoonlijke groei. Voor kinderen, tieners en volwassenen. Specialisatie o.a. onverwerkte emoties en hooggevoeligheid.
Vanaf januari 2022 ben ik gestart met de post HBO-opleiding voor Palliatief Zorg Verpleegkundige bij Saxion Hogeschool.
Vanaf juni 2022 ben ik ook als palliatief zorg verpleegkundige i.o. gaan werken bij thuiszorgorganisatie Verian (Apeldoorn)
En vanaf NU bied ik mijn expertise rondom het verruimde bewustzijn in de stervensfase ook aan om verder zichtbaar te maken bij verpleegkundigen (i.o.) en andere betrokkene in de stervensfase.

Voorbij weerstanden gaan naar oneindige mogelijkheden
De persoonlijke interesse voor deze expertise komt o.a. voort uit mijn eigen doorgemaakte bijna dood ervaring na de geboorte van mijn oudste dochter in 2008. Een bijzondere en transformerende ervaring die mij letterlijk op een ‘ander trillingsniveau’ heeft laten ontwaken op aarde. Waarna ik eerst een tijdlang door allerlei persoonlijke weerstanden heen ben gegaan.

Liefde en zorgzaamheid voor de palliatieve fase
Een sterke innerlijke drive zorgt ervoor dat ik vanuit liefde, zorgzaamheid en plezier verdere sprankels blijf verspreiden voor het verder creëren van bewustzijn bij verpleegkundigen (in opleiding) en andere betrokkenen in de palliatieve zorg in het adequaat kunnen omgaan met de stervende en diens naasten bij het mogelijk ervaren van het verruimde bewustzijn.